panelarrow

Jaguar

En næsten truet dyrerace

Hvorfor bruge Docker?

| 0 comments

Hvad er det Docker kan tilbyde dig og din virksomhed? Docker er et programmerings system for din applikation eller services som har til formål, at kunne afprøve programmet på flere systemer og platforme i et lukket økosystem. Derudover kan du programmere programmet i moduler og have installeret operativsystemet ind i Docker så du for eksempel kan afprøve en applikation for et Mac system på en Windows computer. Denne fleksibilitet er værdifuld hvis du har et fundament af en idé som du gerne vil have afprøvet hvordan virker med nogle tillægges funktioner eller programmer som samlet skal virke på en bestemt måde.

Løsningen ved at bruge Docker, giver både dig og din virksomhed nogle klare fordele ved at opdele systemet i programmerings moduler og det lukket økosystem, hvor de kan blive afprøvet i. Derudover er det også nemmere at fejlfinde kildekoder og afprøve enkelte moduler hvis de ikke virker. Docker dataene kan nemt tages med overalt, på USB eller du kan ligge dem i internet skyen hvor de vil være tilgængelig 24/7.

Hos Automize tilbyder vi programmering hvis du har en idé eller skal bruge nogle funktioner eller individuelle løsninger på et problem dit program eller hjemmeside måtte have. Der arbejdes på udviklingen separeret fra driften, som vil øge driftssikkerheden og holde nede tide lav. Opdateringerne sker også hurtigere på tværs af operativsystemerne grunden til vi kan Alpha og Beta teste opdateringerne på alle platforme inden lanceringen af opdateringen. Så har du problemer med gamle server som ikke opdatere eller opdateringer af apps som lanceres med masser af fejl er det værd at overveje en konsultation med os. Derudover er en samlet plan for strategien indenfor Software Lifecycle Management en vigtig del af at holde en konkurrencefordel ved lige og holde applikationerne fungerende inden for alle operativsystemerne som mobiltelefoner og computere.

Skriv et svar

Required fields are marked *.